+90 380 514 7 514

Sosyal Medyada Biz}

Misyonumuz

DZC Turizm Taşımacılığın var oluş sebebi, hizmet verdiği bütün kuruluşlarda; kuruluş faaliyet alanı, kuruluş türü ve organizasyon büyüklüğüne uygun, kuruluşta verimlilik, kalite bilinci ve müşteri memnuniyetini sağlayarak taşımacılık sektöründe dünya standartlarında hizmet sunan bir kuruluş haline gelmektir.

Kaliteyi bir hizmet politikası haline getirmek, sektör içinde özgün, kaliteli bir hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini sağlamak DZC TUR’un üstlendiği misyondur.

Kalitenin tek başına gerçekleşmeyeceğinden hareketle, kaliteli hizmet için, taşımacılıkta tepeden tırnağa ‘ortak bir felsefe’ yaratılması ve herkesin bunu kabul ederek hareket etmesi çok önemli.

İşletmemiz ve müşterimiz arasındaki hizmet alışverişindeki memnuniyet, işletmemizin vereceği hizmetin sonraki dönemlerde de talep edilmesi açısından da oldukça önem taşımaktadır.

Hedefimiz; taşımacılıkta, karşınıza çıkabilecek zorlukları aşmanıza yardımcı olmak, hedeflerinize ulaşmanıza destek olmak, işlerinizi kolaylaştırmaktır. Ülkemizde ulusal ve uluslar arası ticaret yapmak veya hizmet vermek, üretmek, mevcut bürokratik işlemler açısından oldukça karmaşıktır. Firmanızın ticari faaliyeti sırasında çok sayıda kurumla ve işlemle yüz yüze gelmesi kaçınılmazdır. Bunun netice sinde, karşılaştığınız veya karşılaşa bileceğiniz konular ile ilgili, firmanızda bir uzman personel istihdam etmek maliyeti yüksek bir seçenektir. İşte bu noktada, yılların deneyimine sahip kadromuz ve iş ortaklarımızla firmanızın faaliyet alanına özel çözümler getirerek, başarıya ulaşmanız için yanınızdayız.

26 Şubat 2015
3.401 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN